ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

divendres, 9 d’abril del 2010

Inauguració d'ES TALLER JOAN MORET a Santanyí.

Dissabte 27 de març, de bon matí acabaren els darrers preparatius abans de la festa inaugural d' ES TALLER JOAN MORET. Abans d'ubicar les Bimbolles, en Joan i na Mariantònia s'ocuparen de tots els detalls.
 Joan Sunyer "Moret", Mariantònia Burguera y Duc.

Per una vegada, el taller es vestí de gala, les BimBolles li donaren llum i color i ens disposàrem a esperar a els convidats.

 Lámpades Bimbolles, dissenys personalitzables

Aquests arribaren, primer uns quants, després més i més, tot depassant les nostres expectatives més generoses. I això ens va omplir d' alegria. Ens acompanyaren la música ambiental, les converses amigues i un refrigeri selecte servit por ALTERNATIVES. Aviat dedicarem un post a presentar en profunditat les nostres estimades Bimbolles. ¡ Fins aleshores, el nostre agraïment a tots els que ens veu acompanyar en un dia tan important per a nosaltres!


2 comentaris:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails