ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

Curriculum JOAN SUNYER MORET, dissenyador de mobiliari, làmpades i sèries úniques de regal


  • Nascut el gener de l'any 1962 a Santanyí (Mallorca). Després de cursar estudis primaris a Santanyí i d'auxiliar tècnic de mecànica a l'IES Felanitx (1976-1978) vaig començar a treballar el mateix 1978 al taller familiar de reparació de motors i maquinària auxiliar d’embarcacions de pesca.
  • Des del 1996 fins al 1999 vaig cursar estudis de disseny de mobiliari a l’Escola Superior de Disseny de Palma de Mallorca.
  • L'any 2000 remodelàrem el taller i des d'aleshores, ens dediquem a l'artesania i al disseny i producció d'objectes exclusius.
  • Tot i que molts del nostres treballs són encàrrecs particulars, també realitzem petites sèries numerades d'objectes per a regals commemoratius i d'empreses entre d'altres coses.
  • Els materials que més emprem son el ferro, la pedra de Santanyí i el vidre, si bé n'usam d'altres com metalls diversos, polímers, fusta, cera i tèxtils.
  • Després de fer un curs monogràfic a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona i d'alguns anys d'investigació i perfeccionament, fa un temps que juntament amb na Marina Ramos, ens ens dedicam també a la fusió i termoformat del vidre. En aquest cas, feim servir el nom jim (Joan i Marina) com a identificatiu.
  • La joventut i les idees fresques de na Marina, unides als anys d'experiència de taller de'n Joan, s'han traduït en una acollida excel·lent dels nostres treballs en vidre. Tant és així que per mor de la demanda que tenim, hem proposat obert una exposició permanent al nostre Showroom.
  • L'hivern 2009-10 he dissenyat la sèrie de Làmpades "Bimbolles" amb l'ajuda de na Isabel de Yzaguirre. Les vam presentar en societat el 27 de març d'enguany als nostre Taller-Mostrador en el marc d'una Exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails