ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

Currículum ISABEL DE YZAGUIRRE MAURA, Interiorista.
Nascuda l’any 1957 a Barcelona, vaig cursar estudis primaris i secundaris en aquesta ciutat.

L’any 1978 em vaig diplomar com a Mestra d’Educació General Bàsica a l’aleshores anomenada Escola Normal de Formació del professorat d’EGB, de la UB. He treballat com a mestra en diverses Escoles Públiques de Primària fins a l’actualitat (Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya).

M’he seguit formant en disciplines diverses, i l’any 1998 vaig obtenir el títol de Graduada en Arts Aplicades, especialitat de Decoració, pels estudis cursats a l’Escola d’Arts Deià, de Barcelona.

Vaig treballar esporàdicament en projectes de decoració amb els arquitectes Ramón Motge (motje@coac.cat)  i Carles Dorico ( drk@coac.net ), de Barcelona (reforma integral de la vivenda Virgili-Ribé, 1998).

Actualment resideixo a Moià (Barcelona), al cor de Catalunya, i em segueixo formant en HumanitatsT.I.C. a la UOC, on el juliol de 2008 vaig realitzar un curs de Web 2.0

Inactiva durant una anys per motius familiars, entro en contacte l’any 2008 amb l’empresa d’en Joan Moret, amb qui col·laboro des d’aleshores. Actualment treballem en el disseny d’un sistema de làmpades.L'hivern 2009-10 he col·laborat amb en Joan Sunyer "Moret" en el disseny de les làmpades BimBolles, que es van presentar a ES TALLER el 27 de març de 2010.

Quant a les meves habilitats,  inclouen la realización d'Esbossos per a Projectes de disseny, el Disseny d'Espais, Consultes de Color i Decoració, Autocad 2D, Photoshop bàsic, Word Office 2007, Open Office i Powerpoint 2003 - 2007. Sóc usuària de Social Media, Redactora-Escriptora, Blogger i la meva especialitat és la Recerca d'Informació per a Empreses.

A més d'editar i escriure en aquest blog, ho faig en el propi IdY Interiors & disseny . 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails