ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

dissabte, 26 de juny de 2010

Sèrie BimBolles: làmpada Trissona


La Trissona és una làmpada molt especial, un disseny ben genuí d'en Joan Sunyer "Moret". Els qui el conèixen saben que té uns nebots  trigèmins o trissons, com els diu ell, a qui adora. Pensar en ells li va inspirar la idea d'aquesta làmpada de peu, composada per tres branques sorgides  d'un orígen comú. I en honor a ells, la vam batejar amb el nom de Trissona: no podia ser pas de cap altra manera! 


Trissona, vista zenital

A l'Exposició organitzada a ES TALLER, Santanyí , amb motiu de la inuguració del Showroom i de la presentació de les BimBolles, es va exposar amb pantalles personalitzades per l'artista local "Mir a mà", molt adequades per un ambient infantil.

Pantalles personalitzades per "Mir a mà"

Per acabar, us deixo amb un dels molts detalls constructius que en Joan Sunyer "Moret" cuida fins al darrer extrem, com a bon dissenyador i millor artesà que és.

Detall constructiu del peu de la Trissona, tiges de ferro vernissat sobre base de pedra de Santanyí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails