ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

dissabte, 17 d’abril del 2010

Bimbolles: el naixement.


Bimbolles: esboços inicials

Un dia, en Joan i la Mariantònia varen tenir una pensada: tenien unes làmpades de paper d'arròs, blanques, i se'ls va acudir que les podrien transformar, fer-ne unes de noves, diferents. Resulta que en Joan m'ho va contar i sense pensar en res, vaig fer uns quants gargots. Així és com va començar la gestació de les BimBolles. El Joan m'encoratjava a embrutar paper i em vaig engrescar a anar explorant les diferents possibilitats -làmpades de sobretaula, de peu, de paret, de sostre... En Joan triava i desenvolupava i anava més enllà. Ell va fer la part més difícil, els prototips, solucionar-hi els problemes que es presentaven...

BimBolla Arbre

Com ja sabeu els que vau venir, el 27 de març es va inaugurar ES TALLER JOAN MORET i s'hi van presentar les BimBolles, amb pantalles personalitzades per quatre joves artistes locals. En Aquest cas han estat, per ordre alfabètic de nom, Catalina Obrador, Catalina Vidal Oliver -coneguda per Mir a mà-, Gabriela Meunié i en Guillem Vicens, tots ells santanyinencs. I amb la participació molt especial de na Marina Ramos, de JiM.

La sèrie BimBolles consta de força làmpades, produïdes totes elles de forma artesanal al mateix ES TALLER, on les podeu adquirir o encarregar. Avui començaré per presentar-vos la més petita de la casa, la Làmpada Ble.


Làmpada Ble

Realitzada amb base de pedra de Santanyí i tija de tub de ferro envernissat, en Joan Sunyer "Moret" va idear un mecanisme per poder invertir la pantalla de paper d'arròs -que venia preparada per "penjar"- i aconseguir sostenir-la.
Ble en família.

La Ble es pot fer amb diferents alçades. Per tant, podeu agafar-ne dues o tres de diferent tamany i jugar amb les mides per decorar un ambient : una làmpada per una taula de centre, una altra de sobretaula en un punt estratègic...I crear així un joc de llums , de flames, que il·luminaran casa vostra.

Blens de festa!

Les Ble són alegres, rialleres i els agrada molt la festa. Així que si voleu llum a la vostra vida, poseu-hi una Ble, segur que funciona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails