ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

diumenge, 13 de desembre del 2009

Guia del bon disseny.


 Ant chair by Arne Jacobsen
Courtesy  of  Fritz Hansen


"Així doncs, com sabem que un disseny és bo? Ras i curt, el bon disseny aixeca els ànims i fa la vida una mica més fàcil. El bon disseny tracta essencialment de solucionar problemes. Els enginyers resolen problemes mecànics. Els dissenyadors resolen problemes humans, o ho haurien de fer. Si el disseny no funciona, pot ser art, però no és pas un bon disseny. Per que un objecte sigui funcional i estètic cal que sigui en un context adeqüat.Una cadira ha d'encaixar a la cambra. La cambra cal que encaixi a la casa. La casa ha d'encaixar al carrer. El carrer ha d'encaixar a la ciutat"
jpspradley





Egg Chair by Arne Jacobsen
Courtesy  of  Fritz Hansen


2 comentaris:

  1. Per mi el bon disseny ha de tenir molta funcionalitat, sense perdre l'encant. Es tracta de tenir en equilibri lo pràctic i lo estètic, que es la gran guerra del dissenyador.

    ResponElimina
  2. Exactament, GARBI 24, totalment d'acord amb tu. Algun dia tractaré allò que la forma segueix la funció.És a dir, primer cal solucionar la funcionalitat del disseny. Aquesta produïrà l'estètica.
    :)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails