ENS DEDIQUEM AL

DISSENY PERSONALITZAT***INTERIORISME***MOBILIARI A MIDA***IL·LUMINACIÓ***ARTESANIA EN VIDRE COMPATIBLE MURANO***APARADORISME***ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS,*** ES TALLER: JOAN MORET - ALTERNATIVES - JIM - BrainRain. Es Vinyet, sn-07650. SANTANYÍ - MALLORCA - SPAIN Tels.:+34 971 653 041/JOAN MORET:+34 679 350 753/ ALTERNATIVES: +34 650 800 923

dilluns, 21 de desembre del 2009

Vidre Xmas 2009 by JiM



Us presentem l'Exposició que aquests dies celebren, al seu Showroom de Santanyí, en Joan i na Marina, de JiM.

diumenge, 20 de desembre del 2009

Estació Intermodal de Palma de Mallorca: Decoració nadalenca.


L’empresa ALTERNATIVES MALLORCA ha estat encarregada, enguany per segona vegada, de fer la decoració nadalenca de l’Estació Intermodal de Palma de Mallorca. Ho han fet tan sols amb dos elements que evoquen, o bé per la forma o bé pel color, els temes nadalencs, sense caure en tòpics. El resultat aconseguit és espectacular per la bellesa que neix de la seva simplicitat.

diumenge, 13 de desembre del 2009

Guia del bon disseny.


 Ant chair by Arne Jacobsen
Courtesy  of  Fritz Hansen


"Així doncs, com sabem que un disseny és bo? Ras i curt, el bon disseny aixeca els ànims i fa la vida una mica més fàcil. El bon disseny tracta essencialment de solucionar problemes. Els enginyers resolen problemes mecànics. Els dissenyadors resolen problemes humans, o ho haurien de fer. Si el disseny no funciona, pot ser art, però no és pas un bon disseny. Per que un objecte sigui funcional i estètic cal que sigui en un context adeqüat.Una cadira ha d'encaixar a la cambra. La cambra cal que encaixi a la casa. La casa ha d'encaixar al carrer. El carrer ha d'encaixar a la ciutat"
jpspradley





Egg Chair by Arne Jacobsen
Courtesy  of  Fritz Hansen


diumenge, 6 de desembre del 2009

Deu principis per un bon disseny.




Vaig trobar aquesta publicació a Issu, al perfil de jpspradley, i de seguida em va interessar. Hi parla dels deu principis que el 1980 va formular l’expert dissenyador industrial Dieter Rams, en preguntar-se si el seus eren uns bons dissenys. Clars i concisos, estableixen que UN BON DISSENY ÉS:

Innovador - útil - estètic - s’explica per ell mateix - imperceptible (no es “nota”) - honest - durador – conseqüent fins al darrer detall – preocupat per l’entorn - el mínim disseny possible...

Val la pena llegir-la amb calma si us agrada el tema o si teniu curiositat. Es llegeix bé i és molt interessant i gràfica.

Presentació: JOAN MORET-ALTERNATIVES-JiM

Després de moltes proves, comencem una nova etapa de Moret&Maura, que es dirà On Design, perquè és a això que volem dedicar aquest blog: al disseny en general, al disseny de producte, a l'interiorisme, a la presentació dels productes d'en Joan Moret, a les seves exposicions, a les accions que en Joan fa amb l'empresa ALTERNATIVES, als seus projectes decoratius, a les seves performances... amb el desig de fer-vos-en participar i que pogueu gaudir-ne com nosaltres.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails